miercuri, 10 iunie 2015

Decoram camere cu obiectele vechi




Va place sa redecorati camere? va plictisiti repede de felul in care arata bucataria sau dormitorul? Mai jos avem cateva idei care v-ar putea ajuta sa schimbati aspectul casei. Obiectele vechi pe care le pretuiti sau nu, care sunt sau nu la moda, pot fi oricand minunate atunci cand vorbim despre decoratiuni interioare.

Ghivecele din teractota: trebuie doar sa le curatati foarte bine si le puteti transforma foarte usor in suporturi pentru prosoapele de baie. Incolaciti prosoapele si le introduceti in ghivece. Efectul va fi unul minunat! Sau, mai aveti o varianta: daca asezati o tava pe un ghiveci il puteti transforma pe acesta intr-o  masuta pe care va puteti aseza produsele de frumusete.

De asemenea,acestea pot fi folosite ca  decoratiuni. Daca le umpleti cu pietricele decorative sau flori ornamentale foarte colorate  si le acoperiti cu un capac din sticla transparenta veti obtine niste obiecte decorative care vor starni invidia prietenelor voastre.    


Fetele de perna: puteti sa schimbati modul in care  arata pernele voastre daca le schimbati fetele. Alegeti cele mai vesele si tonice fete de perne. Va vor inveseli camerele cu siguranta.

Daca doriti, puteti sa atasati cate un ornament pe fetele de perna si veti avea o casa gata de sarbatoare! Va puteti orna pernele si cu nasturi mari. Pe de alta parte, mai puteti folosi fetele de perna pe post de saculet de haine pe care fiecare membru al familiei sa il aiba in baie. Le puteti coase un maner, scrieti pe cate o fata de perna numele fiecarui membru al familiei si le atarnati pe un perete al baii. In felul acesta fiecare dintre voi va avea propriul saculet de haine foarte sic.          


Galeti: le puteti folosi pe post de locuri de depozitat. Doar trebuie sa le reconditionati si sa le infrumusetati putin. Puteti sa vopsiti mai multe galeti si pe fiecare sa scrieti numele unui membru al familiei. Le puteti atarna undeva  in baie si in felul acesta fiecare individ din familia voastra va avea propriul locusor de depozitare pentru produsele lui de ingrijire si infrumusetare, prosoape, periute sau orice alte produse sau obiecte. Aceeasi idee poate fi folosita pentru oricare camera a casei.


Acestea sunt doar cateva idei. Daca va atrage gandul de a refolosi si recicla obiecte mai vechi este suficient doar sa va puneti la lucru imaginatia si veti descoperi ca puteti inca sa folositi aproape orice gasiti in casa bunicii, doar ca in alte scopuri!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu