vineri, 6 februarie 2015

Adevarata femeie

Toate femeile doresc sa fie cat mai frumoase, speciale, unice, sa fie privite de barbati si chiar sa auda vorbe dulci. Pana aici e destul de normal....doar sunt femei. Dar ce ne facem cand traim in iluzie?

Desigur, si eu ca orice alta femeie, aleg sa ma aranjez inainte sa ies din casa. Asta tine in primul rand, de respectul de sine...apoi, putem sa spunem ca e ceva ce tine de relaxare. Cui nu ii place sa stea cateva minute bune in fata oglinzii? Ceea ce nu inteleg unele tinere este ca un machiaj poate sa reflecte opusul tau. Nu inteleg de ce daca iesi pana la magazin, in fata blocului, trebuie sa iti dai cu 3 straturi de fond de ten, pudra, rimmel, tus, si poate si un ruj sa fie tot tacamul.

Asa se intampla de la un timp, oricat de exagerat pare, sigur nu sunt singura care a vazut ca din 7 tinere, 4 arata asa. Ce risca? Simplu! Risca sa se minta pe ele. Un barbat se va uita la o astfel de femeie, dar cu siguranta nu va sta o viata cu ea. Iluzia asta practic va fi permanenta. Si cel mai greu e sa treci de la iluzii la realitate. Credeti ca exagerez? Nu cred ca putin tus sau rimmel strica. Dar pana la magazin cine te observa ca azi  se vede un cos dar ieri aveai un ten impecabil? Cu siguranta baietii care trec pe strada, nu vor sta sa se uite cu lupa la tine. Nici nu vor observa cat de frumoasa esti in  cateva secunde.


Cosmarul se simte abia acasa, dupa ani. Atunci cand dimineata te trezesti si suna la usa  vecinul de la 4. Apare o intrebare in mintea tinerei domnite " si acum??? acum ce fac? " Repede la baie, machiajul!( si sa nu uitam de bietul vecin, care numai de tanara nu avea timp. Omul venea cu treaba, nu ii ardea lui de "jocuri prostesti". Oare cand  ea se priveste in oglinda, si probabil nu e multumita  de ce vede....nu se gandeste ca un viitor sot o va vedea in timp ce doarme?


 Si asa apar palpitatiile, frica, spaima ca nu cumva sa apara cu chipul ravasit in fata cuiva. Femeile frumoase insa, sunt cele care au sufletul frumos. Cele care nu exajereaza cu machiajul, care se aranjeaza in primul rand pentru ele, apoi pentru restul lumii.Acestea asteapta ca un barbat sa le considere speciale si abia apoi "cele mai frumoase". Femeile frumoase sunt destepte, stiu cum sa se faca observate fara sa exagereze. Ele nu uita niciodata ca  actoria poate fi demascata. Imi mentin parerea, femeile frumoase sunt inteligente, se cunosc pe ele si stiu ca minciuna are picioare scurte.



In concluzie, fetelor, nu uitati ca "o  femeie frumoasă arată bine şi-n pânză de sac".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu