vineri, 6 februarie 2015

Ce inseamna azi "familie" ?



Homosexuali, bisexuali, lesbiene tot felul de ciudati.  Cred ca sunt niste ciudati pentru simplul fapt ca natura a ales sa existe legatura intre femei si barbati, atat. Astazi se promoveaza aceasta idee care spune ca familia poate fi alcatuita din persoane de acelasi sex.  Este o minciuna care face ca traditiile si pana la urma.. legile naturii sa fie sfidate de oameni inconstienti. Se promoveaza noua imagine falsa de familie.


FAMILIA este o asociere naturală, are un caracter privat, fiind alcătuită dintr-un bărbat, o femeie și copiii lor naturali. Este definitia de baza a familiei. Deci cum poti afirma ca familia inseamna sa nu ai un tata ci doi, nu o mama, 2? E mai mult ca sigur ca aceasta “moda” nu va fi stearsa din mintea bolnava a unora, nu pot sa afirm ca va ajunge sa capteze tot mai multe persoane(sper, speram ca nu) si nici nu pot macar sa cred ca vor fi de negasit peste cativa ani, cei care acum au acest mod de viata. Pe scurt, vor continua sa existe dar sa speram ca intr-un numar mic.


Din pacate, speranta noastra, a celor care respecta regulile naturii, devine din ce in ce mai slaba. De ce ? Daca inca nu ati observat, promovarea acestor specimene, ciudatenii, oameni fara viitor (altfel nu ii pot considera ) este in crestere. Copiii uitandu-se la televizor, incep sa isi puna tot felul de intrebari. Azi, parintii plini de griji si stres, ajung sa spuna “ ce intrebari tampite, nu stiu ce sa ma mai fac cu acest copil ” dar problema nu vine din partea copilului. El vede la desene cum o fetita are doua mamici. Ambele au grija de ea zilnic si au drepturi egale asupra copilului dar si obligatii. Cum sa nu vina copilul seara si luandu-te in brate sa nu intrebe “ cand o sa pleci tu, o sa vina  a doua mea mamica?”



De unde problema asta ? Se schiteaza un nou mod de viata! Ce putem vedea, e ca aceasta noua lume e cat se poate de nepotrivita si fara sens, tinde sa strice tot ce a mai ramas bun. Pana acum problema era cu fascismul, xenofobia, rasismul, discriminarea. Dar pe acesti noi criminali ai normalitatii nu ii vede nimeni? Au inceput sa fie promovate aceste idei si ele ajung sa puna strapanire pe tot mai multi tineri.



DE CE CAD IN PLASA TINERII?

Tinerii pe cat sunt de puternici si capabili sa schimbe ceva datorita “ puterii de a  renaste”, tot atat de repede pot sa cada in plasa, sa devina slabi peste noapte. Ironie? Nu, pur adevar. Pare greu de inteles la prima vedere dar asa sunt ei.  E cu dus si-ntors. Asa ajung ei sa fie dornici sa incerce tot ce e nou. De punctat ar fi ca nu tot ce e nou, promovat si uimitor este si bun. Desigur, unii spun ca atat timp cat e la moda,  e ceva normal, bun, eficient. Minciuni. Exista acel tip de promovare a  ideilor care nu fac decat sa transforme societate intr-un iad.



                   Sunt curioasa, VOI CE PARERE AVETI?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu