miercuri, 10 iunie 2015

Afla cum sa iti infrumusetezi camera

 Ai o camera careia ii lipseste acea stralucire a interioarelor celebre? Inlocuieste covorul cu unul plin de stil!
Nu numai ca vei reusi astfel sa amplifici rolul celorlalte elemente ale camerei, dar daca decizi sa alegi unul cu un print indraznet, in trend, aspectul camerei va fi imediat reinventat.
covor forme geometrice pentru un hol reinventat

Avantajele covoarelor moderne cu forme geometrice

Este dovedit ca aceste covoare cu forme geometrice aduc o senzatie de nou si in general, sustin cele mai variate stiluri de amenajare, de la cel clasic pana la stilul country. In plus, formele si modelele geometrice sunt intr-un trend-continuu, in plina desfasurare, fiind adaugate noi tipare in fiecare sezon.
covor-forme-zigzag-pt-atmosfera-dramatica
Iata  cateva din cele mai intalnite si utilizate modele: zig-zag, spic, diamant, fagure, printuri aztece sau grecesti. Oricare dintre aceste forme geormetrice se pot regasi cu incredere pe covorul din living-ul, dormitorul, holul sau bucataria ta.
covor-forme-hexagonale-pentru-modernizarea-unui-ambient-clasic
Alege-le in functie de stilul pe care doresti sa il dezvolti in camera respectiva. Fii increzatoare si curajoasa, vei obtine cu siguranta efectul mult dorit iar familia, prietenii si oaspetii vor aprecia efortul si priceperea ta in amenajarea interioarelor

Nu stii ce forme geometrice sa folosesti? Iata cateva exemple!

Ca si variante poti crea atmosfara dramatico-chic, folosind de exemplu un covor cu forme in zig-zag; sau vesela si plina de culoare alegand forme aztece; ori poti moderniza un ambient clasic inlocuind covorul cu unul cu forme hexagonale (fagure). Posibilitatile sunt insa infinite si fiecare aduc un plus de confort si un accent primitor pentru locuinta ta, fie ca iubesti stilul clasic sau modern.
Si la final, nu uita, un covor cu un model impunator este tot ce ai nevoie pentru a revigora orice camera “adormita”.
covor-forme-geometrice-camera-copiilor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu